Помоћ која се упућује деци осим задовољења њихових основних потреба је и потврда, сазнање да постоје људи којима је стало и који брину о њиховој будућности.

Донација СНО Канада и ЦШО Свети Ђорђе Нијагара
Српска народна одбрана у Канади упутила је хуманитарној организацији „Наша Србија“ донацију у износу од 8000 канадских долара. Донација је прикупљена приликом 66. Српског дана у Нијагари, манифестације коју Српска народна одбрана у Канади и Црквено-школска општина (ЦШО) Свети Ђорђе у Нијагари заједнички организују из године у годину.
Српска народна одбрана у Канади је најстарија српска национална организација у тој земљи, основана јула 1910. године, и власник је „Гласа канадских Срба“, најстаријих српских новина у Канади, које су покренуте 1934. године. Садашњу управу СНО Канада чине: председник Александар Аца Пантелић, почасни председник Бора Драгашевић, благајник Драган Борић, а председник ЦШО Свети Ђорђе је Душан Колунџић.
Донацију су од присутних на 66. Српском дану у Нијагари сакупиле три кандидаткиње за Краљицу те манифестације: Дејана Бијелић из Торонта, Драгана Јовић из Киченера, и Наташа Колунџић из Нијагаре. Донација је намењена сиромашној деци у Србији и упућена „Нашој Србији“ као организацији која брине о деци. Захваљујући томе, „Наша Србија“ је према договору са СНО Канада овај поклон – једнократну донацију, расподелила као помоћ за неколико породица. Део донације добила су деца у породици Давидовић у Беранама, у Црној Гори – троје деце која су остала без оба родитеља: отац је убијен од албанских терориста на Косову и Метохији 1997, а мајка преминула прошле године после тешке болести. Помоћ од ове донације добиле су и четири социјално угрожене породице на Косову и Метохији, из евиденције хуманитарне организације „Дечја радост“ Гњилане са којом „Наша Србија“ сарађује у упућивању помоћи деци у нашој јужној покрајини: породица Ђорђевић са троје деце из села Бостане; породица Антић са троје деце из села Горњи Ливоч; породица Јанићијевић – дете чији је отац убијен међу 14 жетелаца у селу Старо Грацко, од албанских терориста 1999; породица Тотић – дете с посебним потребама које живи са оцем, а мајка је умрла.