У оквиру традиционалног пројекта „Новогодишњи дечји караван“ волонтери наше организације су посетили угрожена места Косовског Поморавља села Кршњанци, Шипашницу, Царевце и Рајановце.

Наши волонтери су том приликом обрадовали децу новогодишњим пакетићима које је обезбедила MOZZART COMPANY из Београда. Волонтери и Деда Мраз су забављали децу уз шале и досетке.

ДЕДА МРАЗЕ, МИ СМО ТЕ ЧЕКАЛИ, А ТИ СИ ДОШАО

У оквиру традиционалног пројекта „Новогодишњи дечји караван“ волонтери наше организације су посетили угрожена места Косовског Поморавља. Села: Горњи Ливоч, Паралово, Копиљаци, Живковци (општина Гњилане), Лабљане, Извор (махала Демовићи), Зебинце, Манишинце (махала Мамуту општина Ново Брдо).

НИС И НАША СРБИЈА ДЕЦИ КОСМЕТА

У организацији хуманитарне организације „Дечја радост“ и „Наша Србија“ 100-тину деце са Косова и Метохије је боравило у Београду у периоду од 16 до 18 децембра. Деца су заједно са васпитачима била смештена у хотелу „Србија“. У петак 16 децембра малишани су уживали пројекција 2Д филма „Алвин и веверице“ у биоскопу Рода Синеплекс. Посета Музеју ваздухопловства у суботу је била прилика да деца виде једрилице, хеликоптере, ваздухопловне моторе и различите авионе. Након посете музеју деца су заједно са васпитачима отишла на клизалиште на Тргу Николе Пашића где су након пригодног програма добили новогодишње пакетиће. У поподневним сатима деца су обишла Храм Светог Саве и посетила позориште „Бошко Буха“ да би одгледали представу „Школа рокенрола“. Посебна атракција за децу је била крстарење Дунавом које је уприличено у вечерњим сатима. У недељу 18.12.2011. у јутарњим сатима малишани су кренули кући.

ДНЕВНЕ НОВИНЕ PRESS ДЕЦИ КОСОВСКОГ ПОМОРАВЉА

Хуманитарна организација „Дечја радост“ Гњилане у оквиру свог традиционалног пројекта Новогодишњи дечји караван, који се организује по четврти пут за редом, организовала је акцију под називом „Дневне новине PRESS деци Косовског Поморавља“. Делегација дневних новина PRESS на челу са генералним директором Бранком Миљуш је 21 децембра посетила Косовско Поморавље и том приликом уручила 334 новогодишња пакетића деци предшколског узраста из општина Косовска Витина, Косовска Каменица, Ново Брдо и Гњилане. Деца су се са својим пратиоцима, васпитачима окупила у ресторану Кум у Шилово где је организован културно забавни програм и том приликом уручени новогодишњи пакетићи. Домаћини су за госте приредили пригодан ручак.

Please follow and like us:
Pin Share
RSS
Follow by Email