Драга децо и родитељи,

Уз срдачан поздрав, задовољство нам је што можемо да вас обавестимо да је НВО „Дечја радост“из Гњилана почела са реализацијом традиционалног пројекта „Новогодишњи-Божићни дечји караван 2020“.
„Новогодишњи-божићни дечји караван“је племенита акција са циљем да се обрадују малишани новогодишњим пакетићима и културно забавним програмом са Деда Мразом.
Ове године „Новогодишњи-Божићни дечји караван 2020.“се реализује у складу са епидемиолошким препорукама.
Наша организација овај пројекат седамнаесту годину за редом реализује захваљујући донацијама и подршци људи добре воље и друштвено одговорних компанија.
Данас је децу у Косовској Витини и селу Бинач тим „Дечје радости“ обрадовао новогодишњим поклонима.Деца су и поред лоших временских услова уживала у дружењу са Деда Мразом који им је измамио осмехе.Ове године Новогодишњи-Божићни дечји караван 2020“ су помогли „Save Displaced Serbs„ на челу са Милетом Николићем из Лос Анђелеса ,Нада Момировић, Модна кућа Мона , Драга Дрaгашевић супруга покојног Боре Драгашевића из Торонта великог пријатеља наше организације, Љубомир Росић из Суботице, Срећко Милић из Беграда, Сава Самарђић из Смедеревске Паланке и др.
„Новогодишњи- божићни дечји караван“ ће настојати да сваки дан посети по једно село и обрадује дец

Please follow and like us:
Pin Share
RSS
Follow by Email